Întrebări Frecvente

Inovăm. Proiectăm. Realizăm

Descoperiți serviciile complete și personalizate ale Braseco Mobilier, care cuprind atât execuția precisă a măsurătorilor, asamblarea meticuloasă și montarea impecabilă a mobilierului, cât și servicii de proiectare avansate, incluzând 2D design, 3D design, proiectare CAD și proiectare tehnică.

Inspiră-te din galeria noastră de proiecte, unde creativitatea si profesionalismul se împletesc perfect. De la design-uri moderne si elegante până la concepte clasice si rafinate, fiecare proiect Braseco este o expresie autentică a unicității si pasiunii noastre pentru mobilierul personalizat.

Fie că ai întrebări despre serviciile noastre, dorești să discuți despre un proiect de mobilă personalizată sau aveți nevoie de asistență în luarea deciziilor, echipa noastră de profesioniști stă la dispoziția ta. Fie online sau ești interesat să ne întâlnim personal, suntem aici pentru tine.

Realizăm mobilier de bucătărie, living, dormitor și hol, personalizat după preferințele.

Puteți programa o consultatie folosind formularul de contact de pe site-ul nostru sau sunând la numărul de telefon afișat: 0751 782 983.

Da, putem crea mobilier personalizat inspirat de un design existent sau de o fotografie furnizata de tine.

Da, asigurăm servicii complete de livrare și montaj pentru a-ți oferi o experiență fără griji.

Timpul de execuție variază în funcție de complexitatea proiectului, însă vom comunica întotdeauna un termen realist.

Designul 2D și cel 3D reprezintă două abordări distincte în proiectarea mobilierului și aduc cu sine caracteristici diferite:

Design 2D:

  1. Designul 2D se referă la proiectarea pe o singură suprafață bidimensională, în plan.
  2. Proiectele 2D sunt realizate folosind desene, schițe și planuri pe hârtie sau în medii digitale, cum ar fi programe de grafică.
  3. În proiectarea mobilierului, designul 2D prezintă o perspectivă liniară, vizualizându-se mobilierul dintr-o singură vedere, de sus sau din lateral.
  4. Este util pentru a obține dimensiuni precise și măsurători, dar oferă o vizualizare limitată a aspectului final al mobilierului.         

Design 3D:

  • Designul 3D reprezintă proiectarea pe trei dimensiuni, oferind o perspectivă tridimensională a obiectului sau mobilierului.
  • Proiectele 3D sunt realizate cu ajutorul programelor avansate de modelare și animație, permițând vizualizarea mobilierului din diverse unghiuri și perspective.
  • În proiectarea mobilierului, designul 3D permite o experiență realistă, permițând vizualizarea mobilierului într-un mediu virtual, cu texturi, culori și iluminare realistă.
  • Este util pentru a obține o imagine completă și detaliată a mobilierului înainte de producție, permițând ajustări și modificări eficiente.

Da, suntem flexibili și te putem ajuta să faci modificările în proiect pe parcursul colaborării. Modificările se pot efectua până într-un anumit punct când proiectul nu va fi afectat.

Nevoi unice, răspunsuri unice. Întreabă-ne cum te putem ajuta.