Proiectare CAD/CAM

Proiectare CAD/CAM

Proiectarea CAD/CAM reprezintă un proces avansat și inovator utilizat de Echipa Braseco pentru a crea mobilier personalizat de înaltă calitate.

Această abordare integrată combină proiectarea asistată de calculator (CAD – Computer-Aided Design) cu fabricația asistată de calculator (CAM – Computer-Aided Manufacturing), aducând la viață conceptele de design în mod precis și eficient. Echipa noastră de specialiști în proiectare și producție utilizează software CAD sofisticat pentru a transforma ideile și schițele în modele digitale detaliate. Prin intermediul CAD, putem vizualiza și ajusta fiecare detaliu al mobilierului, asigurându-ne că designul este perfect adaptat nevoilor și preferințelor tale.

Pe măsură ce proiectul intră în faza de fabricație, utilizăm tehnologia CAM pentru a traduce modelele CAD în instrucțiuni precise pentru mașinile de prelucrare. Această integrare CAD/CAM ne permite să obținem o producție eficientă și consistentă, asigurându-ne că fiecare piesă de mobilier este realizată cu precizie și calitate superioară.

Contactează-ne