Despre noi. Povestea brandului Braseco

Haide să călătorim în timp și să descoperi începuturile ale brandului nostru. Totul a luat naștere în anul 2012, când fondatorul nostru, Ștefan Cenușă, a pornit pe drumul realizării mobilierului la comandă.

Cu un vis puternic și o pasiune pentru designul unic și funcțional, Ștefan a demarat propriul atelier de creație. Astfel, Braseco Mobilier a început să ofere servicii complete, de la proiectare și design până la executarea măsurătorilor precise și montarea impecabilă a fiecărei piese de mobilier.

Pe parcursul anilor, am crescut ca echipă și am adăugat în jurul nostru profesioniști talentați, proiectanți și ingineri proiectanți cu experiență vastă în domeniul mobilierului. Astăzi, suntem mândri să avem o echipă dedicată, gata să transforme visele clienților noștri în realitate.

De-a lungul acestei călătorii, am îmbinat pasiunea și inovația cu abilitățile tehnice și creativitatea, aducând în casele clienților mobilă personalizată de excepție. Fiecare proiect este o poveste aparte, iar noi suntem onorați să facem parte din această călătorie a stilului și rafinamentului.

Oferim o gamă completă de servicii care acoperă atât executarea meticuloasă, cât și proiectarea creativă a mobilierului personalizat. Împreună cu echipa noastră de profesioniști și cu o experiență vastă ne dedicăm fiecărui proiect pentru a-ți oferi soluții unice și rafinate.

Serviciile noastre de execuție includ efectuarea măsurătorilor precise, asamblarea cu grijă și montarea impecabilă a mobilierului în locuința ta. Cu atenție la detalii și pricepere, garantăm ca fiecare piesă se va integra perfect în spațiul destinat.

Pe de altă parte, prin serviciile de proiectare oferim o perspectivă vizuală completă a mobilierului personalizat, utilizând tehnici avansate de 2D design, proiectare CAD și proiectare tehnică. Acest proces creativ ne permite să te ghidăm pas cu pas, oferindu-ți posibilitatea să vizualizezi și să ajustezi designul înainte de producție.

Valorile noastre fundamentale, onestitatea, corectitudinea și transparența, stau la baza fiecărui proiect și a relației cu clienții noștri. Suntem mândri că oferim servicii de calitate superioară, fără niciun compromis în materie de eficiență și ergonomie.

Vei avea alături o echipă dedicată, pregătită să ofere calitate garantată și servicii profesionale la fiecare etapă a colaborării. Cu Braseco Mobilier, mobilierul personalizat este o experiență plină de satisfacții și rezultate remarcabile!

Mobilă la comandă, realizată cu pasiune!

Lasă un comentariu